Nameštaj po meri.

Dobrodošli u našu radionicu izrade nameštaja po meri!

U saradnji sa kompanijom “Sevu 2015” u mogućnosti smo da Vam ponudimo unikatan enterijer širokog spektra kao i komercijalan nameštaj poput vitrina za prikazivanje proizvoda. Posedujemo kompletan tim za dizajn enterijera, od ideje do realizacije. Nudimo širok asortiman kvalitetnog i modernog nameštaja. Obraćamo pažnju na detalje, kako bi Vaš poslovni prostor bio personalizovan. Ukoliko želite da izradite nameštaj za Vaš poslovni enterijer, obavezno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam rado pomoći da pronađete savršen proizvod za Vaše potrebe. Kvalitet našeg nameštaja je ono što nas čini drugačijim. Naši moderni dizajni odražavaju samopouzdanje i udobnost koju ulažemo u svaki projekat.
ergosto namesta po meri 1
ergosto namesta po meri 2

Kvalitetan i moderan dizajn.

Najsavremenijim mašinama radimo obradu metala, iverice i drveta za kancelarijski nameštaj.

Proces započinjemo slušanjem Vaših želja, izlaskom na teren i planiranjem toka radova. Zatim se izrađuje funkcionalno rešenje za Vaš prostor, neretko i više rešenja kako biste, uz konsultacije sa arhitektom, mogli odlučiti koje rešenje bi najviše odgovaralo Vama. Nakon konsultacija i Vašeg odobrenja, tim počinje da radi na izvođačkim radovima i ovde ceo proces ustvari zapravo počinje.Radovi traju u zavisnosti od zahtevnosti projekta. Uz višegodišnje iskustvo, dobro organizovan tim majstora i profesionalnost, brzo ćete moći da uživate u Vašem novom prostoru.

Širok spektar stilova.

Dvoumite se između modernog i tradiocinoalnog, ArtDeko ili futurističkog? Naša ponuda obuhvata širok spektar stilova, od klasičnih i elegantnih do modernih i minimalističkih. Bez obzira da li ste ljubitelj tradicionalnih drvenih komada ili preferirate savremeni dizajn sa sa metalnim i staklenim elementima mi imamo rešenje koje odgovara Vašem ukusu. Kvalitetni materijali koje koristimo osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost svakog elementa.
ergosto-namestaj-iverica

IVERICA

Nudimo širok asortiman iverice u različitim veličinama, oblicima i debljinama koje možete izabrati uz odgovarajuću boju.
ergosto-namestaj-metal

METAL

Enterijer od metalnih komponenti predstavlja spoj modernog i izdržljivog. Uvek imajući na umu estetiku i funkcionalnost.
ergosto-namestaj-drvo

DRVO

Različite boje i dezeni drveta omogućuju Vam da kreirate jedinstven dizajn enterijera.
ergosto-namestaj-pleksiglas

PLEKSIGLAS

Sečemo i krojimo elemente od plekiglasa. Zbog svojih specifičnih osobina krilit ima rasprostranjenu namenu u industriji eksterijera.

Imate pitanje? Pišite nam.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.