Humanscale

Humanscale je vodeći proizvođač ergonomskog kancelarijskog nameštaja, od radnih stolica do LED rasvete, čiji proizvodi stvaraju udobnije mesto za rad.

Njihov studio za dizajn, sa sedištem u Njujorku, pridržava se filozofije „Achieves more with less“.

Funkcionalnost, jednostavnost, dugovečnost i održivost su srž njihovog dizajna. Pažljivo su razmatrani korišćeni materijali i resursi u cilju stvaranja ukupnog neto pozitivnog uticaja na okolinu.

Image
Image

Humanscale "Freedom"

Humanscale je poznat po saradnji sa legendarni dizajerom Niels Diffrient-om  koji je između ostalog dizajnirao i kultnu stolicu „Freedom“ – prvu stolicu koja se samopodešava bez ručica, dugmadi i poluga. Takođe su partneri sa drugim cenjenim industrijskim dizajnerima uključujući Don Chadwick-a i Todd Bracher-a. Humanscale inovacije su nagrađene sa više od 200 prestižinih nagrada od 2007. godine i predstavljene u raznim muzejima, kao što je Muzej moderne umetnosti.

Image

Humanscale u Novom Sadu

„Ergosto“doo je „Humanscale authorized retailer“ i njihove stolice kao i ostale proizvode možete pogledati i isprobati u našem izložbenom salonu na lokaciji „Park City“ u Novom Sadu. Radno vreme salona je na zakazivanje pa Vas molimo pozivom na broj 064/144-55-56 dogovorite željeni termin.

#DesignForHumans