Diffrient Smart

Cena na upit

Diffrient Smart

Cena na upit

Ova stolica koja lako upija svaku formu i pokret jeste najinteligentnija ergonomska kancelarijska stolica koju ste ikada sreli. Radikalna tehnologija dizajnera Nielsa Diffrienta upotrebljena je tako da stolica prilagođava svoju lumbalnu potporu svakom jedinstvenom korisniku, pružajući ciljanu udobnost i lakoću upotrebe za sve tipove tela.

Upečatljiv dodatak svakoj modernoj kancelariji.

Diffrient Smart je mrežasta stolica u stilu minimalizma koja je upečatljiv dodatak svakoj modernoj kancelariji zahvaljujući svom linearnom, geometrijskom dizajnu koji se lako integriše u svako okruženje. Sa jedinstvenim leđima u obliku slova U i minimalnim linijama, Diffrient Smart takođe ima naslone za ruke koji su pričvršćeni za naslon stolice, tako da se kreću sa korisnikom radi dinamičke podrške. Njegova završna obrada od brušenog aluminijuma obezbeđuje dugovečnost, dok njegov automatski naslon podržava svakog pojedinca koji sedi u njemu. Revolucionarni mrežasti naslon sa tri panela nudi jedinstvenu podršku tela i omogućava korisniku da se postavi u zdrave, ergonomske položaje.

ergosto stolice freedom diffrient smart 6
ergosto stolice freedom diffrient smart 5

Diffrient Smart.

“Diffrient Smart” stolica poseduje sertifikat koji ispunjava najrigoroznije kriterijume održive proizvodnje. To znači da je ova stolica kreirana tako da ne samo da se ima u vidu neutralnost u pogledu zadađenja planete, već i pozitivan uticaj na nju u vidu kreiranja benefita. Svaki put kada pravimo ove proizvode, ne samo da ne zagađujemo planetu, već je njoj bolje. Sa misijom da stvorimo zdraviji svet, ponosni smo što je preko 60% “Humanscale” proizvoda sertifikovano pozitivno.

“Diffrient Smart” je Vaš sa 15-ogodišnjom garancijom.

Preuzmite dokument za više informacija.

ergosto stolice freedom diffrient smart 4

Imate pitanje? Pišite nam.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.