Diffrient World

Cena na upit

Diffrient World

Cena na upit
Inspirisana dizajnom odeće u kombinaciji sa nisko rastegljivom mrežom ova stolica obezbeđuje personalizovano pristajanje i maksimalnu prilagodljivost korisniku. Za razliku od tradicionalnih stolica sa jednim mrežastim panelom “Form Sensing Mesh” poprima oblik leđa korisnika kao da je pravljena za njega. Savršena za dinamične radne prostore “Diffrient world” promoviše uravnoteženo kretanje u sedećem položaju i komfor tokom celog radnog dana.

Za decenije konstantne upotrebe.

“Diffrient World” stolica je testirana na 180 kg što je daleko iznad uobičajenih težina kojima se testiraju stolice. Ovo znači da je svaki deo ojačan i predviđen za decenije konstantne upotrebe. Dok je prosečna radna stolica napravljena od oko 200 komponenata “Diffrient World” se sastoji od samo 78 delova. Ova jednostavnost smanjuje potrebu za popravkama dodatno produžujući radni vek stolice i smanjujući uticaj na životnu okolinu.
ergosto stolice freedom diffrient world 6
ergosto stolice freedom diffrient world 4

Diffrient World.

Materijali korićeni za izradu su reciklirani i bez štetnih hemikalija. Proizvodnja je u “True Zero Waste” fabrikama. Svaka proizvedena “World” stolica ostavlja svet boljim jer pozitivno utiče na energiju, vodu i ugljen dioksid u čovekoj okolini.

Preuzmite dokument za više informacija.

ergosto stolice freedom diffrient world 5

Imate pitanje? Pišite nam.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.