Freedom Headrest

Cena na upit

Freedom Headrest

Cena na upit

Freediom Headrest predstavlja “Zlatni standard među kancelarijskim stolicama” kako je ovu stolicu nazvao New York Times. Prepoznat kao otac ergonomije čuveni dizajner Niels Diffrient je eliminisao poluge, točkove i većinu drugih podešavanja koja se nalaze ispod stolica starije generacije. Ergonomska podrška se prilagođava korisniku na osnovu njegove težine i zakonitosti fizike tako da možete bez napora da se krećete iz jednog položaja u drugi, stvarajući osećaj da je stolica napravljena po meri za Vas ili za bilo koga drugog ko sedi u njoj.

Dynamic HeadrestTM.

Naslon za glavu stolice “Freedom Headrest” dinamički podupire glavu i vrat dok se korisnik naslanja. Pomiče se zajedno sa sa Vama za besprekornu udobnost u bilo kojem položaju, bez potrebe za ručnim podešavanjem. Sa inovativnim naslonom koji pruža stalnu podršku i dinamičnim glavonaslonom “Freedom Headrest” stolica je izuzetno udobna i promoviše kretanje tokom celog dana. Rafinirani i izvajani jastuci su dizajnirani da oponašaju prirodne konture tela i smanjuju opterećenje na tačkama pritiska za vrhunski komfor. Kao i sve Humanscale stolice, “Freedom” stolica je dizajnirana da izgleda i funkcioniše kao nova i nakon godina konstante upotrebe.

ergosto freedom headrest image 8

RUKONASLONI KOJI SE KREĆU ZAJEDNO SA VAMA.

Rukonasloni pričvrćeni za leđa stolice kreću se zajedno sa vama i
pružaju podršku u svakom položaju. “Freedom Headrest” stolica poseduje sertifikat koji ispunjava najrigoroznije kriterijume održive proizvodnje. To znači da je ova stolica kreirana tako da ne samo da se ima u vidu neutralnost u pogledu zadađenja planete, već i pozitivan uticaj na nju u vidu kreiranja benefita. Svaki put kada pravimo ove proizvode, ne samo da ne zagađujemo planetu, već je njoj bolje. Sa misijom da stvorimo zdraviji svet, ponosni smo što je preko 60% “Humanscale” proizvoda sertifikovano pozitivno.

“Freedom headrest” je Vaš sa 15-ogodišnjom garancijom.

Preuzmite dokument za više informacija.

ergosto stolice freedom headrest 4

Imate pitanje? Pišite nam.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.