Liberty Task

Cena na upit

Liberty Task

Cena na upit

Ergonomska stolica svetske klase sa minimalističkim šarmom, Liberti pokazuje svestranost i u stilu i u funkciji. Oštra estetika ovog modela dopunjuje svaki prostor u kome se nalazi.Inspirisan dizajnom odeće i kombinovan sa nisko rastezljivom mrežom obezbeđuje personalizovano pristajanje i maksimalnu prilagodljivost. Za razliku od tradicionalnih mrežastih stolica sa jednim panelom, “Form Sensing Mesh” poprima tačan oblika leđa kao da je napravljen za Vas.

Minimalistička estetika koja upotpunjuje svaki prostor.

Liberti stolica je idealno rešenje za sedenje u modernom radnom okruženju. Sa naprednim funkcijama, uključujući automatsko naginjanje osetljivo na težinu, naslone za ruke koji su pričvršćeni za zadnji deo stolice u svrhu stalne podrške i inovativni mrežasti naslon sa tri panela, Liberti kombinuje performanse, jednostavnost i lepotu. Sa manje delova od tradicionalnih radnih stolica, Liberti je bezvremenski i ekološki prihvatljiv dizajn.

ergosto stolice freedom liberty task 5
ergosto stolice freedom liberty task 6

Liberty task.

“Liberty task” stolica poseduje sertifikat koji ispunjava najrigoroznije kriterijume održive proizvodnje. To znači da je ova stolica kreirana tako da ne samo da se ima u vidu neutralnost u pogledu zadađenja planete, već i pozitivan uticaj na nju u vidu kreiranja benefita. Svaki put kada pravimo ove proizvode, ne samo da ne zagađujemo planetu, već je njoj bolje. Sa misijom da stvorimo zdraviji svet, ponosni smo što je preko 60% “Humanscale” proizvoda sertifikovano pozitivno.

 “Liberty  Task” je Vaš sa 15-ogodišnjom garancijom.

Preuzmite dokument za više informacija.

ergosto stolice freedom liberty task 4

Imate pitanje? Pišite nam.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.