Smart Ocean

Cena na upit

Smart Ocean

Cena na upit

Smart Ocean stolica koristi materijal od odbačenih ribarskih mreža koje su prikupljene u nastojanju da se razviju inovativna rešenja za sprečavanje zagađenja okeana plastikom. Mreže se pretvaraju u plastične pelete, a zatim se koriste za proizvodnju Smart Ocean stolica. Smart Ocean je prva ergonomska stolica koja je napravljena od reciklirane mreže i takođe je sertifikovana od strane Međunarodnog instituta za životnu budućnost — ispunjava najrigoroznije kriterijume održive proizvodnje do sada.

Elegantno i udobno rešenje za svaku kancelariju.

Fleksibilna, vrhunska lumbalna podrška prilagođava se vašem telu, pružajući automatsku udobnost u bilo kom položaju, bez ručica ili točkića. Elegantan dizajn čini Smart ocean stolicu elegantnim i svestranim odabirom koji čini uzvišenom svaku kancelariju.

ergosto stolice freedom smart ocean 4
ergosto stolice freedom smart ocean 6

Smart Ocean.

Kreirana prema istoj formi kao i originalna Smart stolica, Smart Ocean je njen nastavak koji je napravljen za budućnost, koliko i za sadašnjost. No, njen dizajn prevazilazi puku dugoročnu održivost – uključuje skoro 0,9 obnovljenih ribarskih mreža, čineći da ova ergonomska stolica pruža dobar osećaj, da izgleda dobro, ali i da čini dobro (za sve nas).

Preuzmite dokument za više informacija.

ergosto stolice freedom smart ocean 5

Imate pitanje? Pišite nam.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.