M/Flex

Cena na upit

M/Flex

Cena na upit

M/Flex transformiše svaki radni prostor sa neviđenom fleksibilnošću i ergonomskim performansama. Dizajniran za današnje agilno radno okruženje, korisnici mogu lako da dodaju ili uklanjaju monitore bez ometanja prvobitno konfigurisane instalacije. Ovaj sistem rukohvata sa više monitora prihvata beskrajne konfiguracije i potpuno je kompatibilan sa sledećom generacijom monitora kompanije Humanscale — podržava sve najsavremenije karakteristike linije. Jednostavan za instalaciju i jednostavan za nadogradnju za sveukupno smanjenje troškova, M/Flex je najskalabilnije rešenje dostupno za moderno radno mesto.

M/Flex modularni dizajn.

Modularni dizajn olakšava rekonfiguraciju i omogućava nezavisno podešavanje monitora kada se koriste odvojeno — podstičući fleksibilnost na radnoj stanici. Lakim postavljanjem monitora na optimalnu udaljenost i visinu, M/Flex povećava upotrebljiv prostor na stolu i omogućava korisniku da radi u zdravom položaju tokom čitavog dana.

ŠTA JE NETO POZITIVAN PROIZVOD? M/Flex ima “Living Product” sertifikat, koji ispunjava najrigoroznije kriterijume održive proizvodnje do sada. To znači da je M/Flex klimatski, vodni i energetski pozitivan. Svaki put kada pravimo ove proizvode planeti je bolje. Sa misijom da stvorimo zdraviji svet, ponosni smo što je preko 60% “Humanscale” proizvoda sertifikovano pozitivno.

ergosto humanscale nosaci monitora flex 3

Preuzmite dokument za više informacija.

ergosto humanscale nosaci monitora flex 1

Imate pitanje? Pišite nam.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.