M10

Cena na upit

M10

Cena na upit

M10 je deo revolucionarne nove linije ruku monitora kompanije Humanscale.  Potpuno kompatibilan sa tradicionalnim stolovima i radnim stanicama za sedenje/stojanje. Napravljen za težu opremu, opciona jaka trostruka prečka omogućava M10 da izdrži do tri monitora ili 21,8 kg – sve uz održavanje jednostavnog i elegantnog dizajna. Sa inovacijama kao što su Humanscale-ova patentirana tehnologija opruge za kompenzaciju težine i funkcionalnost Smart Stop, M10 omogućava personalizaciju i fleksibilnost potrebnu za današnja radna mesta koja se razvijaju.

Vodeća fleksibilnost u industriji.

M10 podržava bolje držanje tela, stvara upotrebljiviji prostor na radnoj površini i pomaže u održavanju okruženja bez nereda. Nudi brzu, jednostavnu instalaciju i fleksibilnost vodeću u industriji zahvaljujući patentiranim Quick Release spojevima koji se trenutno spajaju radi bezbednog i sigurnog uklapanja.

ŠTA JE NETO POZITIVAN PROIZVOD? M10 ima “Living Product” sertifikat, koji ispunjava najrigoroznije kriterijume održive proizvodnje do sada. To znači da je M10 klimatski, vodni i energetski pozitivan. Svaki put kada pravimo ove proizvode planeti je bolje. Sa misijom da stvorimo zdraviji svet, ponosni smo što je preko 60% “Humanscale” proizvoda sertifikovano pozitivno.

ergosto humanscale nosaci monitora m8 1

Preuzmite dokument za više informacija.

ergosto humanscale nosaci monitora m10

Imate pitanje? Pišite nam.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.