M2.1

Cena na upit

M2.1

Cena na upit

M2.1 je deo revolucionarne nove linije nosača monitora kompanije Humanscale. Potpuno kompatibilan sa tradicionalnim stolovima i radnim stanicama za sedenje/stajanje, M2.1 zadovoljava većinu potreba za lakše monitore težine do 7 kg.  Uz inovacije kao što su Humanscale-ova patentirana tehnologija opruge za kompenzaciju težine i funkcionalnost Smart Stop, M2.1 omogućava personalizaciju i fleksibilnost potrebnu za današnja radna mesta koja se razvijaju.

Vodeća fleksibilnost u industriji.

M2.1 podržava bolje držanje tela, stvara upotrebljiviji prostor na radnoj površini i pomaže u održavanju okruženja bez nereda. Nudi brzu, jednostavnu instalaciju i fleksibilnost vodeću u industriji zahvaljujući patentiranim Quick Release spojevima koji se trenutno spajaju radi bezbednog i sigurnog uklapanja.

ŠTA JE NETO POZITIVAN PROIZVOD? M2.1 ima “Living Product” sertifikat, koji ispunjava najrigoroznije kriterijume održive proizvodnje do sada. To znači da je M2.1 klimatski, vodni i energetski pozitivan. Svaki put kada pravimo ove proizvode planeti je bolje. Sa misijom da stvorimo zdraviji svet, ponosni smo što je preko 60% “Humanscale” proizvoda sertifikovano pozitivno.

ergosto humanscale nosaci monitora m2 1

Preuzmite dokument za više informacija.

ergosto humanscale nosaci monitora m2 2

Imate pitanje? Pišite nam.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.