M8.1

Cena na upit

M8.1

Cena na upit

M8.1 je deo revolucionarne nove linije ruku monitora kompanije Humanscale.  Potpuno kompatibilan sa tradicionalnim stolovima i radnim stanicama za sedenje/stoje, M8.1 zadovoljava većinu potreba za monitore od 2,7 – 12,7 kg ili – sa opcionim nosačem za prečku – za dva monitora do 5,5 kg svaki. Sa inovacijama kao što su Humanscale-ova patentirana tehnologija opruge za kompenzaciju težine i funkcionalnost Smart Stop, M8.1 omogućava personalizaciju i fleksibilnost potrebnu za današnja radna mesta koja se razvijaju.

Vodeća fleksibilnost u industriji.

M8.1 podržava bolje držanje tela, stvara upotrebljiviji prostor na radnoj površini i pomaže u održavanju okruženja bez nereda. Nudi brzu, jednostavnu instalaciju i fleksibilnost vodeću u industriji zahvaljujući patentiranim Quick Release spojevima koji se trenutno spajaju radi bezbednog i sigurnog uklapanja.

ŠTA JE NETO POZITIVAN PROIZVOD? M8.1 ima “Living Product” sertifikat, koji ispunjava najrigoroznije kriterijume održive proizvodnje do sada. To znači da je M8.1 klimatski, vodni i energetski pozitivan. Svaki put kada pravimo ove proizvode planeti je bolje. Sa misijom da stvorimo zdraviji svet, ponosni smo što je preko 60% “Humanscale” proizvoda sertifikovano pozitivno.

ergosto humanscale nosaci monitora m8 1

Preuzmite dokument za više informacija.

ergosto humanscale nosaci monitora m8 2

Imate pitanje? Pišite nam.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.